ασφαλεια επιχειρησης

Με την ασφάλεια επιχείρησης προστατεύετε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο.

Η καθημερινότητα σας και η διαβίωση η δική σας και της οικογένειας σας βασίζεται στην επιχείρηση σας, μέσω του εισοδήματος σας. Πώς όμως μπορείτε να καταφέρετε να την κάνετε να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

Δεν αποτελεί κριτήριο το μέγεθος, η τοποθεσία ή το αντικείμενο της  επαγγελματικής σας  δραστηριότητας.            Οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες.

Τα προγράμματα για ασφάλεια επιχείρησης μπορούν να εξασφαλίσουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας.
Σημασία έχει η προστασία τόσο του κτιρίου όσο και του περιεχομένου, του εμπορεύματος και του εξοπλισμού σας.

ασφάλεια επιχείρησης

Η επιχείρησή σας είναι εκτεθειμένη σε κινδύνους τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι η δραστηριότητά σας θα συνεχιστεί κανονικά σε περίπτωση κάποιας ζημιάς, ατυχήματος ή άλλου απρόοπτου γεγονότος. Είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι δεν θα επηρεαστεί ο οικονομικός προγραμματισμός σας ή ακόμη περισσότερο η βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΙ

Είναι ο χρόνος που έχετε αφιερώσει, οι προσπάθειες σας για την επίτευξη των στόχων σας, οι προσδοκίες που εκτός από τα κεφάλαια που έχετε επενδύσει, είναι η ζωή σας. Ελάτε να βρούμε μαζί τον τρόπο για να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων

Ασφάλιση βιομηχανικών κινδύνων

Προστασία περιβάλλοντος

Λαθών και Παραλείψεων

Αστικής Ευθύνης

Νομικής Προστασίας

Πιστώσεων και Εγγυήσεων

Τεχνικών κινδύνων

Μεταφορών