Ασφαλιση Αυτοκινητου

Η πλέον πιο διαδεδομένη μορφή ασφάλισης είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου. Το γιατί το γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για μία μορφή υποχρεωτικής ασφάλισης. Υπάρχουν πολλά πακέτα στην αγορά τα οποία συνήθως κρίνονται βάσει τιμής και αργότερα βάσει καλύψεων.

ασφάλιση αυτοκινήτου
ασφάλιση αυτοκινήτου
ασφάλιση αυτοκινήτου

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με άριστη εξειδίκευση στον τομέα ασφάλισης Αυτοκινήτου σας προσφέρουμε συμβόλαια με πρωτοποριακά προγράμματα, συνέπεια και φροντίδα απέναντι στην "κακιά στιγμή".

Οι ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ποικίλουν μπορεί πλέον να επιλέξει όποια ασφάλιση αυτοκινήτου επιθυμεί ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών που τον καλύπτουν, ακόμα και να προσθέσει καλύψεις στο ήδη υπάρχον πακέτο, ανάλογα την εταιρεία που συνεργάζεται.

Ο δικός μας ρόλος στην ασφάλιση αυτοκινήτου έχει να κάνει με την καθοδήγηση σας για να βρείτε το καλύτερο πακέτο καλύψεων που σας εξυπηρετούν ανάμεσα από πολλές και κορυφαίες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα μας επιλέξετε μόνο για την καθοδήγηση μας αλλά και για την ετοιμότητα στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να χρειαστείτε την δική μας συνδρομή.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου δεν είναι τυχαία μία υποχρεωτική ασφάλεια. Έχει καθιερωθεί ως υποχρεωτική καθώς τα ατυχήματα που συμβαίνουν στον δρόμο είναι πάρα πολλά και καθημερινά. Είναι απόλυτα αντιληπτό και λογικό ο κάθε οδηγός να μην γνωρίζει πλήρως το νομοθετικό πλαίσιο και το πώς θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του βάσει νόμου και καλύψεων. Για αυτό και ένας έμπειρος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής είναι πολύτιμος .

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Μπορούμε να διαχωρίσουμε πολλές κατηγορίες κριτηρίων βάσει των οποίων θα αποφασίσουμε ποια ασφάλιση αυτοκινήτου θα κάνουμε

-Ασφάλεια για καινούργιο αυτοκίνητο

-Ασφάλεια για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης

-Ασφάλεια για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, χαμηλής αξίας

-Τι διάρκεια ασφάλισης να επιλέξετε

-Επιλογή ασφαλιστικής – σύγκριση τιμών

Η επιλογή ασφάλισης αυτοκινήτου είναι μια στρεσογόνα και δύσκολη απόφαση – αρκετές φορές βλέπουμε και συγκρίνουμε τα πακέτα και τις τιμές των ασφαλιστικών, μέχρι να καταλήξουμε σε αυτήν που θεωρούμε πιο ιδανική για τις δικές μας ανάγκες.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ

Η ασφάλιση μηχανής με την σειρά της ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία της ασφάλισης οχημάτων όπου χωρίς καμία εξαίρεση κανένα όχημα δεν πρέπει να μένει ανασφάλιστο. Είτε μιλάμε για αυτοκίνητα είτε για μηχανές (οποιουδήποτε κυβισμού)

Αδιαμφισβήτητα όπως είναι και λογικό ένα ατύχημα με δίτροχο όχημα μπορεί να προκαλέσει χειρότερες ζημιές στην σωματική ακεραιότητα του οδηγού και του επιβάτη.

Το όχημα μας πρέπει να παρέχει την σιγουριά της ασφάλισης σε εσάς αλλά και τους γύρω σας.

Τα αποτελέσματα ενός ανασφάλιστου οχήματος εγείρουν πολλούς κινδύνους που πραγματικά μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας δραματικά. Η ασφάλιση οχημάτων δεν είναι μόνο υποχρεωτική λόγω νόμου αλλά λόγω κρισιμότητας.

Μην το αμελήσεις θωράκισε τις καθημερινές σου μετακινήσεις και την πιο ευάλωτη περιουσία σου με το καλύτερο πρόγραμμα.