ασφαλεια ζωης

Η ασφάλιση ζωής αποτελεί το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειας σας και είναι πολύτιμη για κάθε δύσκολη στιγμή. Μεριμνώντας για μία ασφάλιση ζωής είναι μία έμπρακτη απόδειξη ότι ενδιαφέρεστε για το μέλλον και την υγεία των ανθρώπων που αγαπάτε και εξαρτώνται από εσάς.

ασφάλιση ζωής

Ασφαλιση ζωης

Πραξη Αγαπης και Ευθυνης

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ο τρόπος ζωής και οι καθημερινές δαπάνες είναι κάποιοι από τους λόγους που συνήθως κρατάνε πίσω ένα νοικοκυριό από το να αποκτήσει μία ασφάλιση ζωής και να καλύψει κάποιες απρόσμενες δυσκολίες.
Η πρόωρη απώλεια ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες στις ζωές των μελών μία οικογένειας. Μπορεί να μειώσει αισθητά την ποιότητα ζωής τους. Ιδιαίτερα αφού θα πρέπει να καλυφθούν και έξτρα ανάγκες όπως, τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμές δανείων, φόρος κληρονομιάς και άλλα πολλά.

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να εξασφαλίσετε όλες τις παραπάνω απρόσμενες εξελίξεις είναι να αποκτήσετε την δική σας ασφάλιση ζωής. Με το κεφάλαιο που θα παρέχει στους δικαιούχους τα οποιαδήποτε προβλήματα θα ξεπεραστούν πολύ πιο εύκολα.

Σημασία έχει εν τέλει να αποκτήσετε εσείς τον έλεγχο της ζωής σας και κατά συνέπεια της ασφάλισής σας, ώστε να έχετε την κατάλληλη φροντίδα και προστασία, για εσάς και την οικογένειά σας, όποτε την χρειαστείτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες παρουσιαστούν στη ζωή σας.
Η ασφάλιση ζωής μπορεί να καλύψει εσάς, την οικογένεια σας αλλά μπορεί να καλύψει και την εργασία σας.

3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΑΣΦΑΛιση ΖΩΗΣ

-Εξασφάλιση των αγαπημένων σας και δική σας. Καλύπτει τους δικούς σας αν απουσιάσετε από τη ζωή, και εσάς, σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας (Μ.Ο.Α.)
-Επιλέγετε εσείς το ύψος του ασφαλίστρου σας και τον τρόπο πληρωμής του.
-Εξασφάλιση σύμφωνα ακριβώς με τις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το κατάλληλο πακέτο ασφάλισης