Προτυπο κεντρο ασφαλιστικων υπηρεσιων

Ονομάζομαι Δημήτρης Βέρρας, και διευθύνω το Πρότυπο Κέντρο Ασφαλιστικών Υπηρεσιών από τον Ιούλιο του 2020, όταν με μεγάλη μου χαρά έκανα την αρχή να δημιουργήσω την δική μου πορεία στις ασφαλιστικές υπηρεσίες.
Είμαι γεννημένος το 1991 και είμαι 2ης γενιάς Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα ως Ασφαλιστικός Πράκτορας αρκετά χρόνια, συνεχίζοντας με υπερηφάνεια την επαγγελματική κληρονομιά του πατέρα μου, μεταφέροντας τα 40 χρόνια εμπειρίας που μου έχει μεταδώσει από τον χώρο των ασφαλίσεων.

Δημητρησ π. βερρασ

ασφαλιστικοσ διαμεσολαβητης

Η ασφαλεια σασ ειναι η δουλεια μας

Το 2015 πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για την πώληση Ασφαλιστικών Προϊόντων. Έκτοτε έχω την χαρά να έχω δομήσει μία δυνατή σχέση συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Η δυναμική που μου παρέχει η συνεργασία μου με την 3P Insurance Agents, αφορά πληθώρα επιλογών, σιγουριά και ΑΣΦΑΛΕΙΑ απέναντι στον πελάτη.

Η έννοια της ασφάλισης έχει μπει από πολύ νωρίς στο μυαλό μου, καθώς και το να χτίζω την καλύτερη σχέση μεταξύ ασφαλιστή και πελάτη.

 

Ασφαλίσου Σωστά-Γρήγορα-Έξυπνα

Δεν είστε σίγουροι για τις ανάγκες σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας